Värmepumpsmontage

Värmepumpsmontage

100% kundnöjdhet på värmepumpsmontage.

Värmepumpsmontage för snygg design & effektivitet på bostäder och lokalerVärmepumpsmontage är en viktig detalj att tänka på när det gäller säkerhet, god funktion och att trivas med sin värmepump. Paul är noga med att hitta rätt placering i din bostad/lokal för att värmepumpen ska märkas så lite så möjligt. Rätt placering är också värmepumpen kan utnyttja sin fulla effektivitet för att värma din bostad eller företagslokal. Även föreningar kan tjäna en del pengar på att installera en effektiv värmepump i sina lokaler.Värmepumpsexperten, vår kyltekniker Paul Bengtsson, på bild.

Beroende på vilken typ av värmepump du väljer – vatten/luft eller luft/luft pump behöver vår tekniker tänka på olika detaljer i montaget. Ditt hus yttre- och inre utseende spelar stor roll för val av placering av värmepumpen. Det finns olika värmepumpar beroende på om de ska installeras på en vägg eller i en vägg eller varför inte i taket. Beroende på hur stor bostaden/lokalen är krävs olika lösningar för att transportera den varma luften på effektivaste sättet genom lokalen. Detta gäller även för dem som kan omvandla sin Värmepump till en Air Kondition.

Värmepumpsmontage med olika varianter

Jag ger 100% kundnöjdhet på våra montage.Rätt värmepump + snyggt och funktionellt montage = Nöjd värmepumpsanvändareÄr viktiga ledord för JIBE Klimatteknik. Vår tekniker Paul förbereder montaget av värmepumpen noga och i samarbete med er för att montagets ska bli så bra som möjligt för er.Paul är duktig på att fånga upp kundens önskemål och kombinera ihop önskemål med god funktion, effektivitet och säkerhet av värmepumpen.

Värmepump – god funktion och snyggt montage är viktiga komponenter för mig.För att montaget ska bli snyggt och att du som kund ska känna sig nöjd har håller du och jag en dialog som varar tills du är nöjd och känner dig trygg i att montaget blir som du har tänkt dig, samt säkert och med god funktion.SamarbetspartnerJIBE klimatteknik som söker samarbetspartner i hela Skåne, södra Halland och Småland. Hör gärna er för fortsatt dialog om samarbete!

Tel: 0709-38 27 89

© Copyright. All Rights Reserved.

Adress


JIBE Klimatteknik

Olstorpsvägen 24

26878 Kågeröd